diumenge, 6 de febrer de 2011

CONCLUSIONS

Després de comparar els resultats de les enquestes amb dades extretes d’altres fonts d’informació, hem arribat a les següents conclusions:-La manera de pensar de les persones avui en dia es totalment diferent a com ho feien anys enrere. Tenim una mentalitat molt més oberta que abans, acceptem els canvis de la nostre societat respecte els diferents matrimonis, ja siguin a través de l’església, a través de l’estat civil o matrimonis de persones del mateix sexe; El període d’edat de quedar-se embarassada ha augmentat, ara comprèn des dels vint anys fins als quaranta o cinquanta, encara que cada cop hi ha més noies que es queden embarassades sent menors d’edat.


-Les persones, avui en dia, no estan d’acord amb els mètodes que utilitza l’església en referència al tema del control de natalitat, ja que expressen que l’església no ha d’intervenir en els factors socials, culturals i econòmics que giren al voltant dels conceptes de natalitat.


-En general la gent té molt clar el concepte de natalitat, i es centra molt a la realitat en el sentit de la quantitat de homes i dones que hi ha en el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada